Missie

Over Peperclip

Peperclip is een organisatieadviesbureau voor HR gerelateerde zaken. Het Peperclipteam bestaat uit Young Professionals die met veel ambitie en passie voor het HR-vakgebied externe partijen organisatieadvies leveren. Gedurende kortlopende projecten werken efficiënt ingerichte teams met diverse expertises vanuit de Hogeschool van Amsterdam aan het bevorderen van het HR-beleid van opdrachtgevers.

Maak kennis met ons!

Peperclip bestaat uit diverse adviesteams met daarin verschillende soorten professionals, maak kennis met de nieuwe generatie van aanstormend HR-talent. Hieronder een impressie van de teams die nu werkzaam zijn.

Ongezouten, maar wel gepeperd!

Twee keer per jaar maakt het huidige Peperclipteam plaats voor een nieuwe generatie Young Professionals. Op deze manier zijn de organisatieadviezen die Peperclip levert innovatief en actueel. Actuele kennis en ontwikkelingen binnen HR vinden wij belangrijk. Daarom werkt Peperclip samen met vakspecialisten en worden diverse bijeenkomsten georganiseerd om informatie te delen. Als Young HR Professionals met passie voor het vak leveren wij innovatief en betaalbaar advies.

Missie

Als Young HR Professionals met passie voor het vak leveren wij innovatief en betaalbaar advies.

Visie

Wij streven ernaar teams en individuen naar een hoger niveau te brengen en het maximaal haalbare potentieel te benutten. De verschillende expertises van 47 HR-Professionals dragen bij aan de diversiteit van onze organisatie. Met deze relatief kleine groep Peperclippers hebben wij een persoonlijke benadering waarin wij onze kwaliteiten inzetten om onze opdrachtgevers in kwalitatief en betaalbaar advies te kunnen voorzien. Dit advies is zowel inspirerend als uitvoerbaar en sluit aan op de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers.